Recepten

Met de tortillas van Durum Company NL B.V. maakt u de beste keuze voor een lekkere, inspirerende en varierend maaltijd waarmee u iedereen aan de tafel laat genieten van uw kookkunst. En bovendien maakt u deze heerlijke recepten in een handomdraai klaar. U bespaart uzelf de tijd om de tortilla zelf te maken. het enige wat u hoeft te doen is om de ingrediënten voor te bereiden. Lees hieronder hoe u te werk gaat:
recept 1

Ingrediënten

4 ons rundergehakt,
1 zakje taco seasoning-mix,
1 flinke ui,
1 kleinblikje maiskorrels,
1 rode paprika,
1 blik tomaten op sap,
1 potje creme fraiche (klein),
1 blikje kidney-bonen,
geraspte kaas,
1 pak flour-tortillas (zachte)

Mexicaans TortillaHulpmiddelen

Beboterde ovenschaal, oven


Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden


Bereidingswijze

Ui en paprika in stukjes snijden, bonen en mais laten uitlekken. gehakt rul bakken en toevoegen: de taco-kruiden, de ui en de paprika. Alles even roerbakken en daarna de bonen, de mais en de tomaten inclusief het sap erbij. Geheel even laten doorkoken.


De tortillas bestrijken met creme fraiche en dun bestrooien met geraspte kaas. In het midden van elke tortilla een hoopje van het gehaktmengsel scheppen en de tortillas oprollen. Met een prikkertje vastzetten en met de naad naar boven naast elkaar in een beboterde ovenschaal leggen. over alle tortillas nog wat creme fraiche strijken, royaal bestrooien met geraspte kaas. In 15 minuten bij 200 graden in de oven door en door heet laten worden.


Serveertips

Met een lekkere frisse salade en een goed glas wijn.